- for mennesker på farten

Lyt til Rejseradioen her på siden og på danske radiostationer


Forsiden   Aktiviteter    Biler    Overnatning    Rejsemål    Transport    Rejseprogrammet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nola's am Weinberg, Prenzlauer Berg.


Berlin har mange gode og billige spisesteder - her er fire af dem


Af Søren Clauding - juli 2013


Berlin har rigtig mange rigtig gode spisesteder. Både dyre og mondæne restauranter - faktisk findes der ikke færre end 16 "Michelin restauranter" i Berlin - og også et utal af mere prisattraktive café'er og restauranter, med et bredt udvalg af nationale og internationale menukort.

 

Vi har besøgt de følgende fire, som alle kan anbefales, dels pga. af deres alsidige menukort og tilhørende ganske rimelige priser (ca. 10 Euro for en hovedret)...


Nola's am Weinberg, Prenzlauer Berg

Nola's am Weinberg er en schweizisk restaurant på kanten af Berlin Mitte og Prenzlauer Berg. Den ligger i Weinberg Park og fra terrassen har man en dejlig vestvendt udsigt over den lille park, som er et af Berlins utallige åndehuller.

Link til Nola's am Weinberg >>>


HASIR Ocakbasi, Kreuzberg

Hasis Osacbasir er én af ialt seks tyrkiske restauranter, beliggende rundt om i Berlin. Den er belignende i Kreuzberg og er meget populær i såvel det nære område, hvor en majoritet af tyrkere har deres bopæl, men også mange andre berlinere såvel som udlændinge har fundet restauranten, som ligger på Adalbertstrasse 12.

Link til HASIR Restaurant >>>

 

 

 

 

 


Restaurant Maya, Prenzlauer Berg

Restaurant Maya på Weinbergsweg 27, er beliggende lige om hjørnet på Rosenthaler Platz på kanten mellem Berlin Mitte og Prenzlauer Berg, og serverer god mexikansk mad, veltilberedt og hurtigt.

Link til Restaurant Maya >>>

 

 

 

 

 


Café V, Kreuzberg

Café V er en vegetarisk restaurant, beliggende på Lausitzer Platz 12 i Kreuzberg. De tyrkiske indehavere har formået at skabe et varieret menukort, som er et herligt alternativ til typiske tunge tyske retter.

 

Restauranten har ingen webside.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rejseradioen.dk redigeres og udgives af Søren Clauding

© Rejseradioen: Søren Clauding - Clauding Communication. Kontakt >>>