- for mennesker på farten

Lyt til Rejseradioen her på siden og på danske radiostationer


Forsiden   Aktiviteter    Biler    Overnatning    Rejsemål    Transport    Rejseprogrammet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Spindler & Klatt: Aften- og natteliv i skøn forening og trendy omgivelser


Af Søren Clauding - juli 2013


Berlin er i moderne tid blevet kendt for sit alsidige aften- og natteliv. Trendy restauranter og fancy club'er er skudt op, ikke mindst i områderne Prenzlauer Berg og Kreuzberg. De supplerer på deres helt egen vis de mange shows, kabareter, teaterforestillinger og koncerter, som byen også er kendt for. Og så er det muligt for mennesker i alle aldre at gå i byen og danse under i ordentlige omgivelser.

 

Sådan et sted er Spindler & Klatt. Man skal vide, at det er der, for at finde det. Godt pakket ind i gamle, fredede fabriksbygninger, helt konkret i det gamle militærbageri ved Spree, på Köpenicker Strasse 16-17, 10997 Berlin. Her har d'herrer Spindler og Klatt for otte år siden etableret Berlins formentlig mest trendy in-sted, en position, det fortsat opretholder, fordi konceptet er klart og overholdes til punkt og prikke.

 

Club-restaurant

Der er tale om en såkaldt Club-restaurant. Den åbner klokken 20 og lukker først, når den sidste gæst er gået. De første timer er for spisende gæster, som siden, når der åbnes for bar-gæster (mod betaling), har gratis adgang til at opleve musikken, gæsteoptræden og hinandens samvær i fancy og sofistikerede omgivelser.

 

Menukortet er pan-asiatisk, fordi indehaverne ønsker, at gæsterne skal have lyst og mulighed for at bevæge sig, f.eks. på dansegulvet i det efter klokken 23 forvandlede lounge-miljø både indenfor i Heeres-bäckerei'et pg udenfor på den flydende ø, der øger fornøjelsen også i sommerperioden.

 

Ledelsen definerer selv aldersgruppen til 21-60 - men tro os, også over 60 år kan man have fornøjelse af et besøg.

 

Vi besøgte Spindler & Klatt og fik en underholdende snak med den daglige leder, Jeremias Stüer. Hør interview'et i Rejseradioen:

 

Berlin by night

 

 

 

 

 

 

Link til Spindler & Klatts website >>>

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rejseradioen.dk redigeres og udgives af Søren Clauding

© Rejseradioen: Søren Clauding - Clauding Communication. Kontakt >>>