- for mennesker på farten

Lyt til Rejseradioen her på siden og på danske radiostationer


Forsiden   Aktiviteter    Biler    Overnatning    Rejsemål    Transport    Rejseprogrammet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Efterårsoplevelser i Berlin:

Ekstra inspiration til en - eller flere - forlænget weekends


Af Søren Clauding - juli 2013


Berlin kan opleves på utallige måder, hvad Rejseprogrammet her i juli-august 2013 forhåbentlig har indikeret. Men til syvende og sidst er det den enkelte besøgende, der skal tilpasse oplevelserne til eget temperament, sine egne interesser og ønsker.

 

Berlin gør som by uendeligt meget for at trække gæster til byen. Og da Berlin er den nærmeste udenlandske hovedstad, har vi som danskere al mulig grund til at besøge byen.

 

I efteråret er der en helt stribe af højdepunkter, som kun kan opleves i en begrænset tidsperiode. Besøg www.visit-berlin.de og få den samlede oversigt.

 

 

Vi skal hér fremhæve nogle få:

D. 4.-8. september er der musik-uge (Musik-ugens website >>>). Det handler om rytmisk musik, lange nætter i klubberne og den nye music award er også en del af de mange begivenheder, der finder sted i løbet af ugen.

 

Siden er der kunst-uge d. 17.-22. september (Kunst-ugens website >>>)og d. 21.-27. oktober er der sundhedsuge i Berlin. Det er første gang, den finder sted, og der er fokus på bevidst og sund livsstil.

 

Forinden er der lys-festival. Det foregår i skolernes efterårsferie og byder på kæmpemæssige lysshows ikke mindst omkring de kendte seværdigheder som f.eks. Brandenburger Tor.

 

Har man ikke fået nok i musikugen i begyndelsen af september er der BerMuDa i november (BerMuDa's website >>>). BerMuDa står for Berlin Music Days og det er baseret ikke mindst på de mange klubbers individuelle arrangementer.

 

Og stort set samtidig tager man hul på julemarkederne (Julemarkedernes website >>>). Ikke færre end 80 markeder afholdes rundt om i byen med markederne i det mondæne Charlottenburg og i den gamle bydel i Spandau, med den næsten magiske vinterdekoration på Gendarmenmarkt som omdrejningspunkt, er de mest besøgsværdige.

 

Sidst men ikke mindst er den op imod to kilometer lange nytårsfest foran Brandenburger Tor blevet næsten verdensberømt og tiltrækker tusinder og atter tusinder af ikke mindst unge mennesker fra hele Europa og andre steder i verden.

 

Rigtig god fornøjelse…


Bred and Butter 2010.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rejseradioen.dk redigeres og udgives af Søren Clauding

© Rejseradioen: Søren Clauding - Clauding Communication. Kontakt >>>